Velkommen

FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2020

Velkommen til 10. utgave av vår fantastiske helgeturnering i Vesterålens hovedstad!

Sortland Sjakklubb med samarbeidspartnere- og sponsorer ønsker dere hjertelig velkommen til 10. utgave av FDVhuset Blåbyen Grand Prix! Årets turnering går av stabelen, 24. – 26. september på Sortland. (Grunnet kollisjon med annet arrang. er turneringen flyttet fra helgen 17. – 19. september)

I likhet med foregående år blir turneringen spilt over 7 runder, herav 3 hurtig- og 4 langsjakkpartier. Det skal konkurreres i 3 rating-grupper, noe som betyr at de fleste får muligheten til å konkurrere på sitt sjakk-nivå. I år blir det heldigvis kantine med de herligste retter, drikke, frukt, sjokolade og annet snacks som du kan nyte mens du spiller eller mellom partiene.

Årets turnering er en jubileumsturnering, så forhåpentligvis får vi på plass noen overraskelser på startlisten. Mer om det senere.

Startkontingent

Du kan allerede nå betale startkontingent via VIPPS eller bankoverføring. Husk å merk betaling med navnet på den personen det gjelder. Voksne kr 500,- Junior kr 350,-

VIPPS: #32217, Sortland SK / Bankkonto: 0532.06.35375

Skulle turneringen avlyses, eller at du blir forhindret fra å delta, vil beløpet i sin helhet bli refundert.

Noe du lurer på?

Vi vet at det er stor usikkerhet i forbindelse med coronaviruset. Ta gjerne kontakt med oss ift. overnatting, reise etc. Vi svarer på det mest utrolige du måtte lure på ifb. turneringen.