Velkommen

FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2020

Velkommen til 9. utgave av vår fantastiske helgeturnering i Vesterålens hovedstad!

Årets turnering arrangeres i Samfunnssalen, midt i Sortland sentrum 18. – 20. september. Grunnet coronaviruset er det innført strenge smitteverntiltak i forbindelse med årets arrangement. De kan du lese mer om her.

Vi gleder oss til å ta i mot nye og kjente sjakkvenner til en flott helg med mye sjakk. Det skal spilles 7 runder totalt, herav 3 hurtig- og 4 langsjakkpartier. Detaljer rundt dette finner du hos Turneringsservice, der du også kan melde deg på.

Grunnet coronaviruset er det dessverre ikke lov med bespisning i spillelokalene. Det vil derfor ikke være salg av mat, men diverse drikkevarer vil være til salgs.

Vi anbefaler alle om å betale startkontingent via VIPPS eller bankoverføring. Pengepremier vil bli overført via bankkonto da vi ønsker minst mulig kontanter.

Som ansvarlig arrangør har vi ansatt vår egen smittevernansvarlig i tillegg til resten av stabben. Han vil påse at smitteverntiltakene blir fullt opp av deltakerne.

Startkontingent

Du kan allerede nå betale startkontingent via VIPPS eller bankoverføring. Husk å merk betaling med navn på den personen det gjelder. Voksne kr 500,- Junior kr 350,-

VIPPS: #32217, Sortland SK / Bankkonto: 0532.06.35375

Skulle turneringen avlyses, eller at du blir forhindret fra å delta, vil beløpet i sin helhet bli refundert.

Noe du lurer på?

Vi vet at det er stor usikkerhet i forbindelse med coronaviruset. Ta gjerne kontakt med oss ift. overnatting, reise etc. Vi svarer på det mest utrolige du måtte lure på ifb. turneringen.