VELKOMMEN

Sortland Sjakklubb med sponsorer- og samarbeidspartnere har den glede av å ønske deg hjertelig velkommen til 10. utgave av vår fantastiske helgeturnering! I likhet med foregående år vil turneringen spilles i Samfunnssalen, midt i Sortland sentrum. Spillelokalene er svært romslige og det vil være godt med plass mellom bordene. Det vil i år bli kantine, der du kan kjøpe deg varme og kalde retter, kaffe, mineralvann, frukt og diverse snacks. 

Vi aksepterer kontantbetaling og Vipps. Dette gjelder også ift. innbetaling av startkontingent!

Gruppeinndeling og tidskontroll

Det skal konkurreres i tre ratingrupper, med følgende inndeling: Under 1400, 1400 til 1799 og over 1800 i rating. I løpet av helgen skal det spilles tre runder hurtig- og fire runder langsjakk. Tidskontroll i hurtigsjakken er 20 minutter pluss 10 sekunder tillegg per trekk. I langsjakken er det 90 minutter pluss 30 sekunder tillegg per trekk. Spillerne oppfordres til å sette seg inn i FIDEs reglement når det kommer til feiltrekk, tilleggstid etc.

Smitteverntiltak

Selv om de aller fleste deltakerne er vaksinert ved turneringsstart, er vi sannsynligvis nødt til å opprettholde enkelte smitteverntiltak. Hva disse tiltakene går ut på, er vi nødt til å komme tilbake til. Håndhilsing og slikt utgår i hvert fall med høye kneløft.

Live-partier med bruk av CLONO

Vi vil benytte oss av CLONO også i år. Alle partiene vil bli sendt live på det store internettet. Ordningen er frivillig, men vi oppfordrer deltakerne til å omfavne systemet. Vi har stort sett kun gode erfaringer med bruk av dette. Primus motor (Ole Kristian Valvåg) for CLONO vil være tilstede under hele helgen!

Overnatting på Sortland hotell

Vår samarbeidspartner Sortland hotell tilbyr rimelig overnatting i forbindelse med turneringen. Hotellet ligger knappe 100 meter gange fra spillestedet og de byr både på gratis kaffe og parkering. I tilknytning til hotellet har de egen restaurant, som er svært populær blant byens innbyggere.