Forehåndsfavoritt GM Leif E Johannessen (OSS) vant fjerde runde mot Gunnar Lund (Tromsø) og har med det fire strake seire. Det blir spennende å se om Johannessen klarer å fullføre turneringen med 20 i stil. På andreplass i Gruppe A finner vi Torben Søraas (Narvik) som slo unge lovende Pål Røyset (Tromsø) i denne runden. Søraas møter Johannessen i 5. runde på livebrett 1, mens Joachim Solberg (Sarpsborg) møter Martin Halsvik Larsen (Sortland) på livebrett 2.

I Gruppe B har Svein Dale (SK1911) og Vladimir Shabalin (Sortland) fått et lite forsprang på de andre med full score så langt. Disse to møter hverandre i neste runde. På tredjeplass ligger Tom R Wister med 3.5 poeng. I Gruppe C ligger Arne Samskott (Orkdal) best an med 3 poeng så langt.

Resultatlister:

Livebrett:

Kategorier: Nyheter

Relaterte innlegg

Nyheter

Nye FIDE-tall.

FIDE har nå ratet årets turnering. Tallene fremkommer kun i parantes for øyeblikket, da den offisielle oppdateringen skjer 1. oktober. Gratulerer til de av dere som fikk sin første FIDE-rating. For dere andre som fortsatt Les mer …

Nyheter

Nye ELO-tall.

De norske ratingtallene etter turneringen er nå oppdaterte. De finner du her. NB! Tallene må ikke betraktes som de offisielle, de kan bli korrigert på grunn av for eksempel feil i rapportering fra andre eller Les mer …

Nyheter

Alle partier finnes nå på nett!

Takket være Rune Vik-Hansen (Tromsø) har alle partier fra FDVhuset-Blåbyen Grand Prix blitt lagt ut hos turneringsservice. Vi sender 1000 takker fra Sortland til Rune for den strålende jobben han har gjort. Spasiba!

FDVhuset - Blåbyen Grand Prix 2018