Nyheter

Årets turnering har fått nytt navn

Publisert den

Turneringsledelsen har bestemt seg for at årets turnering utgår fra Norges Grand Prix. Årsaken til det er de høye kostnadene som følger med NGP-statusen, og vi ser at det er svært få spillere fra Nord-Norge som hevder seg i NGP sammendraget.

Turneringen har i alle år hatt status som NGP, men alle de tusenlappene vi betaler hvert år går i liten grad til spillere bosatt i Nord-Norge. Hovedårsaken til det er at det arrangeres for få turneringer i vår landsdel til at spillerne får sjansen til å ta nok poeng for å hevde seg i de forskjellige klassene og sammendraget. Kanskje skulle klubbene i Nord-Norge gått sammen og arrangert en egen variant av NGP?

FDVhuset Blåbyen Open 2021 – Vinn gratis startkontingent

Siden vi har meldt oss ut av NGP, har vi måttet endre navn på turneringen til FDVhuset Blåbyen Open 2021. Forbundet tillater oss ikke å bruke “Grand Prix” i turneringsnavnet, derav navneendringen. Vi feirer navnebyttet med å gi bort to stk startkontingenter. For å være med i trekningen må du ha meldt deg på turneringen før 1. august. Vi trekker to heldige vinnere 2. august!

 

JA, MELD MEG PÅ ÅRETS TURNERING!

Nyheter

Middag & Sjakkquiz

Publisert den

I fjor ble det dessverre ikke noe sosialt i regi av arrangøren grunnet pandemien og smittevernreglene, men i år satser vi på at det lar seg gjennomføre! Det vil bli arrangert felles middag og sjakkquiz i hotellets restaurant (SULT Grill house) etter femte runde på lørdagskvelden.

Tidligere arrangement har vært svært populært blant turneringens deltakere, så vi håper flest mulig tar del i dette. Selve quizen vil foregå etter middagen, og de som ønsker å delta vil bli delt inn i lag på x antall stykker ut i fra antall deltakere. Quizen er gratis, men arrangøren vil selvsagt by på flotte premier til vinnerlaget!

På bildet ser vi vinnerne av quizen i 2019.
Fra venstre: Gunnar Lund, Torbjørn Valvåg, Frank Remman, Stein-Børre Remman og Joachim Solberg.

Nyheter

Alle partiene sendes LIVE

Publisert den

I likhet med foregående år vil vi benytte oss av Clono. Det betyr at alle partiene vil bli sendt live på det store internettet, slik at bestemor, venner og andre kjenninger kan følge med på turneringen fra godstolen sin hjemme, på hytta eller ute i parken hvis været tillater det.

Vi som arrangør har kun gode erfaringer med Clono, og med kyndig hjelp fra oppfinneren selv (Ole Kristian Valvåg) som vil være til stede, er vi trygge på at det også i år blir stor suksess. Er du ukjent med Clono? Ta en titt på hjemmesiden deres for mer informasjon. Spørsmål rundt bruken av Clono? Kontakt oss!