En uke igjen! Praktisk informasjon

Vi gikk tidlig ut og stilte spørsmål om FDVhuset Blåbyen Grand Prix 2019 ble Nord-Norges største helgeturnering i år. Per nå er det 67 spillere som har meldt sin ankomst, så det ser ut til at årets turnering bli blant de største i hvert fall.

Heldigvis er det en hel uke igjen til spillestart, så det er fortsatt mulig for etternølerne å melde seg på. Sortland hotell melder om fortsatt ledig kapasitet. Har du ikke meldt deg på? Gjør det nå!

Praktisk informasjon
Samfunnssalen ligger knappe 100 meter fra Sortland hotell. Det er gratis parkering nedenfor Samfunnssalen og ovenfor Sortland hotell. Ankommer du med flybuss, så stopper den like utenfor hotellet. Dette gjelder for både Evenes og Stokmarknes lufthavn, samt busser fra Bodø, Narvik og Harstad.

Registrering åpner kl. 18.30 og varer til klokken 19.30. Blir du forsinket tar du kontakt med turneringsleder på telefon 40 38 27 60 snarest mulig. Første runde starter presis kl. 20.00. Deretter går det slag i slag de neste timene. Vi regner med å være ferdigspilt rundt kl. 23.00.

Bankett: Middag & Sjakkquiz
For å hjelpe kjøkkenet på vei ønsker vi forhåndsbestilling fra de som skal delta på lørdagens bankett. Det er sendt ut e-post til alle påmeldte om dette, samt vedlagt meny. Gi oss snarest en tilbakemelding på hva du ønsker å spise. Etter middag blir det sjakkquiz. Det er gratis, men vi premierer beste laget. Påmelding gjøres på stedet.

Har du spørsmål – kan du kontakte Martin på e-post: marhlarsen@gmail.com eller telefon 40 38 27 60.

Velkommen til Sortland og 8. utgave av FDVhuset Blåbyen Grand Prix!