Praktisk informasjon før start

Med kun få dager igjen til årets turnering, er det på tide å dele litt praktisk informasjon med våre flotte gjester. Som de fleste har fått med seg vil årets turnering atter en gang spilles i Samfunnssalen, knappe 100 meter gange fra Sortland Hotell. Ta kontakt med oss eller hotellets personal hvis du ikke skulle klare å finne fram til spillestedet. Hotellet ligger ved hovedveien og flybussen stopper utenfor.

Hotellets gjester disponerer gratis parkeringsplasser bak hotellet. For de som bor annet sted, så er det gratis parkering like utenfor dørene til Samfunnssalen gjennom hele helgen.

Påmeldingsfrist og registrering

Fredag 24. september lukker vi elektronisk påmelding via Turneringsservice kl. 18.30. Påmelding etter dette skjer per telefon til Martin 40 38 27 60. Merk at vi stenger påmelding klokken 19.00. De som har betalt startkontingent på forhånd, trenger ikke registrere seg. Siste frist for oppmøte er klokken 19.30!

Startkontingent betales på følgende måte: (Husk å merk innbetaling på person det gjelder)

– Vipps: #32217 – Sortland Sjakklubb
– Bankkonto: 0532.06.35375

Kantine med de herligste retter

I Samfunnssalen vil vi holde Nord-Europas beste kantine åpen gjennom hele helgen. Der kan du kjøpe mat, drikke, snacks, frukt og diverse annet til svært hyggelige priser. På søndag vil det være mulig å kjøpe seg hjemmelaget pizza med salat. Vi aksepterer kontanter og betaling via Vipps.

Smittevernregler

Vi følger de nasjonale smittevernreglene som til en hver tid gjelder. Håndhilsing før og etter partiene utgår med høye kneløft. Det skal være godt med plass mellom bordene der vi spiller. Ellers oppfordrer vi deltakerne til å bruke sunn fornuft. Håndsprit, munnbind (for de som ønsker) vil være tilgjengelig i spillelokalene.

Program:

Fredag 24/9

19:00 Siste frist for påmelding
19:30 Siste frist for registrering
20:00 Runde 1
21:00 Runde 2
22:00 Runde 3

Lørdag 25/9

10:00 Runde 4
14:00 Pause
15:30 Runde 5

Søndag 26/9

09:00 Runde 6
13:30 Runde 7 (senest)
Premieutdeling snarest etter siste runde.

Clono – Livebrett

Så langt det er mulig, vil alle partier vises live på internett. Spillerne bruker nettbrett til notasjon. Det vil i tillegg være mulig å notere på ark, hvis ønskelig. Gjennomgang av Clono før første runde.

Spørsmål?

Kontakt oss gjerne!