En måned til start

En måned før start er det 65 påmeldte til 10. utgave av vår helgeturnering på Sortland. For de som fortsatt sitter på gjerdet, kan vi informere om at det er godt med plass til flere spillere. Spillelokalene er romslige og det vil være salg av bl.a. mat, drikke og annet snacks gjennom hele helgen.

Godt med spillere i alle 3 gruppene

Så langt er det 17 påmeldte i Gruppe A, med FM Gunnar Lund (2312), FM Joachim Solberg (2251) og Torben Søraas (2213) som de høyest ratede. Nevnte tre representerer hhv. Tromsø, Alta og Narvik.

I likhet med foregående år er det B-gruppen som blir den desidert største gruppen med spillere. Der er det per nå 32 påmeldte, med Michael W Fuglesang (1695), Ola Torstein Endresen (1690) og Rune Borøy (1681) som de tre høyest ratede. I Gruppe C er det 16 påmeldte, med Geirr Alèn Rasmussen som høyest rated.

Sosialt arrangement

Det ser ut til at vi får gjennomført et skikkelig sosialt arrangement i år, med fellesmiddag og sjakkquiz på lørdagskvelden. Hotellet har nylig åpnet ny restaurant som tilbyr de herligste grillretter. I tillegg har vår Quiz-Guro, Freddy M Johnsen, nøstet sammen masse sjakkspørsmål som han skal utfordre oss med utover kvelden.

Dette blir storveis!

Aktuelle lenker:

Påmelding hos Turneringsservice
Overnatting på Sortland hotell
Følg oss på facebook